MINI-VERKEERSPLEINTJE VOOR KLEUTERS
701,88 € excl. BTW

  • 1.De nettoprijs geldt na het opgeven van een actief Europees BTW-nummer.

Voor de allerkleinste verkeersdeelnemertjes hebben we een aanbod voor kleuterscholen. Wij bevelen het educatieve kleuterpleintje van harte aan. Al van jongs af aan kunnen de kinderen hiermee spelenderwijs leren hoe ze veilig aan het verkeer deelnemen. Het plaatsen en opbergen van het pleintje is een zeer snelle en eenvoudige aangelegenheid. Na het opbergen past het pleintje in één kartonnen doos. Het pleintje is zowel geschikt voor buiten en binnen.

Het mini-kleuterpleintje stelt kinderen in staat om actief deel te nemen aan oefeningen die het verkeer simuleren. Dankzij deze sets leren kinderen spelenderwijs en doen ze kennis op onder omstandigheden die lijken op natuurlijke wegsituaties.

ONDERDELEN VAN MINIPLEINTJES

1. VOERTUIGMAQUETTES – 9 STUKS

Ambulance, brandweerauto, politieauto, bus, tram, personenauto, vrachtwagen, motor, fiets. Kunnen over het hoofd heen worden aangetrokken, met extra elastiek aan de zijkant. De maquettes zijn gemaakt van breiwerk, zijn comfortabel en hebben een lange levensduur. Kinderen kunnen er verschillende afbeeldingen van voertuigen op aanbrengen.

2. MINI-VERKEERSBORDEN - 11 STUKS

Gemaakt van pvc. De borden hebben een diameter van 20 cm en zijn in totaal 105 cm hoog. Er kunnen enkele borden op dezelfde standaard worden vastgezet.

MINI-VERKEERSBORDEN VOLDOEN AAN ALLE VEREISTEN UIT ALGEMENE PRODUCTVEILIGHEIDSNORM

3. STOPLICHTEN

De set omvat 2 tweecellige stoplichten voor voetgangers en 2 driecellige stoplichten voor rijtuigen (gemaakt uit pvc, met reflecterende stickers die licht nabootsen). De lichten zijn 105 cm hoog.

4. SET RUBBEREN ANTISLIPMATTEN

Breedte 60 cm, lengte 105 cm, dikte 3 mm. Met deze matten kunnen wegen en kruispunten worden aangelegd. De set omvat:
  • rubberen antislipmat – zebrapad – 2 stuks
  • rubberen antislipmat – weg – 10 stuks (waarvan 2 stuks – rubber mat – bocht

5. HULPONDERDELEN

  • politiepet
  • fluitje
  • reflecterende band
  • reflecterende hangers – 100 stuks

6. REFLECTERENDE BRETELS VOOR KINDEREN - 10 stuks

Reflecterende onderdelen voor kinderen – 10 stuks (verschillende soorten).

Close Menu